Регистрация

Регистрация на автори за участие в конференцията

Име, Фамилия
Длъжност/звание
Страна
E-mail
Организация
   
Декларация за преотстъпване на авторски права и права за разпространение
   
Декларация за авторските права
   
captcha

Всички полета са задължителни

Декларация за преотстъпване на авторски права и права за разпространение

С оглед на това публикуваните от Университета по хранителни технологии издания да бъдат защитени с авторски права срещу неразрешено използване, е необходимо да се получи съгласие за публикуване от авторите на докладите. Тази декларация дава такова съгласие.

Декларирам(е) съгласие изпратеният доклад да бъде публикуван от УХТ в изданието ,,Scientific Works of UFT " или в списание Food Science and Applied Biotechnology (FSAB). Преотстъпвам на УХТ-Пловдив правата за разпространение на доклада, включително всички авторски права.

 

Декларация за авторските права

Декларирам (е), че изпратеният доклад е оригинална творба на участника/участниците, и не е използван трудът на трети лица, освен при цитирането на такива в текста, като не се нарушават ничии авторски права.

Регистрация

За да участвате в 67-ма Научна конференция с международно участие „Хранителна наука, техника и технологии – 2020" трябва да се регистрирате в системата. Може да направите това в полето Регистрация, след като попълните нужната информация.
• Име, Фамилия – Собствено и фамилно име на автора. Това поле е задължително.
• Длъжност/Звание – Това поле е задължително.
• Държава – Моля изберете вашата държава от списъка с падащото меню. Това поле е задължително;
• E-mail - Моля осигурете валидна електронна поща за контакт. Това поле е задължително;
• Организация - Моля въведете пълното име на организацията, която е представлявана от автора. Това поле е задължително;
• Защита на съдържанието – Моля въведете знаците, генерирани от системата. Това поле е задължително;
След като попълните регистрационната форма, натиснете бутона Запази. Системата ще провери точността на информацията, която сте въвели и наличието/липсата на грешки. В случай, че информацията ви е въведена правилно системата ще изпрати парола на електронната поща, с която сте се регистрирали. За да влезете във вашият профил, изберете Вход и използвайте електронната си поща за потребителско име и паролата, която ви е изпратена по електронната поща. След влизане във вашия профил ще имате възможност да качите абстракта на научното си съобщение. Качените абстракти получават SWUFT номер. Този номер трябва да бъде вписан в бордерото, при извършването на банковия превод.

Забравена Парола

Ако сте забравили паролата си, изберете Вход и натиснете Забравена парола. За да придобиете нова парола, моля въведете електронната поща, която вече сте регистрирали и изберете Нова парола. Системата ще генерира нова парола за вашето потребителско име и ще ви я изпрати по пощата.