ОСНОВНА ИНФОРМАЦИЯ

Регистрацията включва презентация на научното съобщение, присъствие на всички сесии, талони за кафе-паузи и официална вечеря, сертификат за презентация(ако бъде поискан) и торбичка с помощни материали.

Авторите трябва да попълнят изцяло онлайн формата за регистрация, за да може списанията, които се публикуват от Университета по Хранителни технологии (УХТ), да се ползват със защита на авторските права, и да бъдат предпазени от злоупотреба, е необходимо да бъде получено съгласие за публикуване от авторите. Декларация за преотстъпване на авторски права и права за разпространение предоставя такова съгласие. Отговорност на авторите, а не на УХТ е да определят дали презентирането на материала им изисква предварителното съгласие на други страни, и ако да, да го получат. Авторите трябва да отметнат с тикче прозорчето Декларация за авторските права, в края на регистрацията си.

Условия при анулиране

Ако сте възпрепятствани да участвате на конференцията, с радост бихме приели ваш заместник по всяко време. Ако се откажете напълно, за съжаление, няма как да Ви възстановим платените суми, щом вече сте се регистрирали.

Документи за регистрация, от съществено значение е всички участници да качат и да попълнят:

1) Регистрационна форма;

2) Декларация за преотстъпване на авторски права и права за разпространение и Декларация за авторските права;

3) Доказателство за извършено плащане.