УНИВЕРСИТЕТ ПО ХРАНИТЕЛНИ ТЕХНОЛОГИИ - ПЛОВДИВ

ОСНОВНА ИНФОРМАЦИЯ

Регистрацията включва презентация на научното съобщение, присъствие на всички сесии и официална вечеря, сертификат за презентация и торбичка с помощни материали.

Авторите трябва да попълнят изцяло онлайн формата за регистрация, за да може списанията, които се публикуват от Университета по Хранителни технологии (УХТ), да се ползват със защита на авторските права, и да бъдат предпазени от злоупотреба, е необходимо да бъде получено съгласие за публикуване от авторите. Декларация за преотстъпване на авторски права и права за разпространение предоставя такова съгласие. Отговорност на авторите, а не на УХТ, е да определят дали презентирането на материала им изисква предварителното съгласие на други страни, и ако да, да го получат. Авторите трябва да отметнат с тикче прозорчето Декларация за авторските права, в края на регистрацията си.

Условия при анулиране

Ако сте възпрепятствани да участвате на конференцията, с радост бихме приели ваш заместник по всяко време. Ако се откажете напълно, за съжаление, няма как да Ви възстановим платените суми, щом вече сте се регистрирали.

Ние използваме бисквитки в нашия уеб сайт, за да Ви предоставим най-подходящото изживяване, като запомним Вашите предпочитания и повторни посещения. С натискането на „Приемам“ Вие се съгласявате с използването на ВСИЧКИ бисквитки.